Skip to main content

Turun seudun puhdistamo Oy:n Facebook-sivujen kesäkuvakisa jatkuu 15.8.2019 asti. Toivomme kisaan mukaan useita veteen ja puhdistamoon liittyviä kuvia! Eli jos kamerastasi/puhelimestasi löytyy kuvia sateesta, merestä, järvistä, joista tai Kakolanmäen puhdistamon toiminnasta, osallistu mukaan kisaan. Kaikki osallistuneet palkitaan sateenvarjolla ja kesäkassilla!

Heinäkuussa kisassa oli jo mukana upeita kuvia, ja palkitsemme kaikki 31.7.2019 mennessä kuvan julkaisseet Aalto-vadilla kuvan käyttöoikeutta vastaan. 1.-15.8.2019 välisenä aikana kisaan osallistuneista palkitaan kolme parasta kuvan ottanutta Aalto-vadilla kuvan käyttöoikeutta vastaan.

Teemat

Kesäsateet ovat ensisijainen kesäkuvakisamme teema. Kuva voi olla otettu esimerkiksi sateisesta merimaisemasta tai vesirännistä urbaanissa ympäristössä. Toinen teema kuvakisassa on Kakolanmäen jätevedenpuhdistamo. Tällaisen kuvan voi ottaa puhdistamon poistoilmapiipusta (Polttimonkatu 2, Turku) tai bongaamalla puhdistamolietettä kuskaava Gasumin biokaasukäyttöinen säiliöauto. Vesi on maapallomme kaiken elämän perusta, joten kolmas teema kisassa on vesi kaikissa muodoissaan. Kuva voi olla vesipisarasta, valtamerestä tai kaikesta siltä väliltä.

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan linkittämällä kuva Facebook-sivullamme olevan Kesäkuvakisa jatkuu! -päivityksen kommentiksi. Kilpailu alkaa heti ja päättyy 15.8.2019. Tykkää sivustamme, niin saat tietoa Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Me teemme työtä Itämeren hyvinvoinnin puolesta!

Facebook

Tämä kilpailu eikä mikään sen osista ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima.

Palkinnot

Kaikki teemoihin sopivilla kuvilla osallistuvat palkitaan Tsp:n automaattiheijastinsateenvarjolla ja puhdistamon kesäkassilla. Sateenvarjon ja kesäkassin voi noutaa Kakolanmäen jätevedenpuhdistamolta (Polttimonkatu 2, Turku) heti kuvan julkaisun jälkeen, kuitenkin 29.08.2019 mennessä, arkisin klo 09:00-15:00 välisenä aikana. Palkintoa noutaessasi tarvitset mukaan laitteen, josta voit esittää kuvan omalla Facebook-tililläsi. Kuvakisan kolme parhaan kuvan ottanutta palkitaan lisäksi Aalto-vadilla kuvan käyttöoikeutta vastaan. Aalto-vatien voittajille ilmoitetaan erikseen palkinnon noudosta Facebookin välityksellä. Voittajien kuvat julkaistaan yhtiön nettisivuilla www.turunseudunpuhdistamo.fi.

Kesäkuvakisa jatkuu! -kilpailun säännöt

Osallistumalla hyväksyt Kesäkuvakisan kilpailusäännöt