Skip to main content

Haluatko työskennellä puhtaamman Itämeren puolesta?

Etsimme nyt Turun seudun puhdistamo Oy:lle avautuvaan uuteen positioon

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset projektien ja hankkeiden koordinointi- ja hallinnointitehtävät. Vastaat projektien aikataulujen mukaisesta läpiviennistä ja työskentelet aktiivisesti projekteista vastaavien henkilöiden tukena avustaen heitä.

Projektinhallintaan kuuluu mm. dokumentointia, kustannusten ja aikataulujen seurantaa, hankintoihin liittyvien kilpailuttamisten tekoa, laatujärjestelmätyötä. Edustat myös puhdistamoa projekteihin liittyvissä sidosryhmätapaamisissa ja -kokouksissa. Toivomme, että sinulla on myös kykyä ja halua kehittää projektienhallinnan kokonaisuutta. Yhdessä teknisen päällikkömme kanssa pääset kehittämään myös kunnossapitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti vahvoja projektinhallintataitoja ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Työskentelet aktiivisesti sekä koko henkilöstömme että sidosryhmiemme kanssa. Kestät ja siedät myös rutiineja ja pystyt asiantuntijuudellasi saamaan muut viemään projekteja

hallitusti eteenpäin. Sinulla on jämäkkä ja kehittävä ote ja pystyt myös viemään sovittuja kehittämistoimenpiteitä käytäntöön. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusalan koulutus) sekä kokemusta ja näyttöjä vastaavista työtehtävistä.

 

Projekti-insinööri on osa käyttötiimiä. Projekti-insinööri tulee perehdytyksen jälkeen osallistumaan laitoksen varallaoloon noin joka 9. viikko. Organisaatiorakenteemme on matala, raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

 

Tehtävä on vakituinen ja pääset osaksi motivoitunutta ja mukavaa tiimiä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää itseäsi edelleen.

 

Työskentelemme huoltovarmuuden kannalta kriittisellä toimialalla ja tehtävään valitulle tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus.

 

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan vesihuoltoalan edelläkävijöiden tiimiin? Hae tehtävää viimeistään 11.9.2022.

 

Lisätietoja saat MPS:n konsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113.